Iftar Yemeginde Bulustular

Zonguldak’in Gökçebey ilçesinde Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksek Okulu; iftar programinda bulustu .

Iftar Yemeginde Bulustular
Iftar programina Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, sanayi ve is insani Mithat Çanakçi ve Sezai Çanakçi katildi.

Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer konusmasinda sunlari söyledi;

"Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulumuzun düzenlemis oldugu iftara katilmaktan biz de memnunuz. Tabii ki bu okula ismini veren Mithat Bey’in burada olmasindan da çok memnunuz. Bu ve ailesinin okulumuza destek yüksek okulumuza, üniversitemize destekleri her zaman çok önemli oldu. Kendileri çok iyi bir hayirsever bir aile. Çok bizi destekliyorlar. bütün destekleri için onlara öncelikle tesekkür ediyorum. Meslek yüksekokulumuzu gelistirme vakfi da burada. Her zaman her etkinlikte onlari da görüyoruz. Desteklerini de duyuyoruz. Onlara da çok tesekkür ediyoruz. Insallah yeni dönemle birlikte meslek yüksekokulumuzun daha büyümesi, daha gelismesi için biz de elimizden gelen her seyi yapacagiz insallah. hepiniz bizim için buraya geldiniz iftarda. Bizim için güzel bir ani olacak. Hepinize tesekkür ediyorum. Yani bayramlarinizi da simdiden

kutluyorum. Son iki günümüz insallah. bayramimiz da hayirli ugurlu olsun. Yeni dönemimizde insallah tüm üniversitemize hayirli olur. Ekibimizden Hakan Hocamiz burada. Diger Hakan Hoca da selamini gönderdi. Kendisi

gelemedi. Tabii ekibimiz kuvvetli olmazsa bu isleri basaramayiz. On bir kampüste hizmet vermek çok zor. Sizlerin destegini her zaman ihtiyacimiz var. Bunun disinda herhangi bir sekilde bir ihtiyaci olan, problemi olan, bana ulasmak isteyen her zaman ulasabilir. Telefonlarim da açikti her zaman desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek yüksek okulu tarafindan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e programin sonunda hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA