Forbest, Dünya Markasi Oluyor

Türkiye’nin gida disi marketler zinciri Forbest, Ege’deki 16 subenin ardindan rotayi Avrupa olarak belirledi. Forbest’in Avrupa’daki ilk magazasi Hollanda Rotterdam’da 4 Haziran’da açiliyor.

Forbest, Dünya Markasi Oluyor
Forbest, Leva House markasi ile ürettigi ürünleri; Amerika, Hollanda, Meksika, Sirbistan, Bulgaristan basta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyor. Firmanin bu yilki hedefleri arasinda, Avrupa’nin diger sehirlerinde magaza açmak yer aliyor. Forbest, yeni magazalariyla birlikte ihracat rakamlarini büyütüp, ülke ekonomisine de katki saglamayi hedeflerken, firmanin Avrupa’daki ilk magazasi Hollanda Rotterdam’da 4 Haziran’da açiliyor.

Gida disi marketçilikte ulusal marketlerin tedarikçisi olan Forbest, magazalarinin yani sira online satis, toptan ve perakende ürünler ile milyonlarca tüketiciye hizmet veriyor. Firma, ulusal marketlerin gida disi ürünlerde en büyük üretici ve tedarikçilerinden biri olarak raflarda yerini aliyor. Öte yandan, Forbest, sirketler toplulugu bünyesinde Izmir’de bine yakin çalisani ile büyük bir istihdam saglayarak büyümeye devam ediyor. Karsiyaka, Hatay, Özkanlar, Sirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka, Bornova, Çigli, Menemen, Torbali, Nokta, Bostanli, Buca Forbes, Akhisar ve Mugla’da yer alan biner metrekarelik 16 magazada 16 kategoride toplam 13 bin çesit ürün satiliyor. Forbest magazalarinda; kirtasiye, züccaciye, cam, porselen, plastik, hirdavat, avize, madeni esya, kozmetik, bijuteri, hediyelik, elektronik, ev tekstili, iç giyim, terlik, oyuncak olmak üzere binlerce ürün milyonlarca vatandasa ulasiyor.
Kaynak: İHA