Fadiloglu, Personellerle Bayramlasti

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, mesai bitiminde belediyede görev yapan personellerle bayramlasti. Ramazan Bayrami’nin saglik, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni eden Baskan Fadiloglu, “Tüm çalisma arkadaslarimin ve hemserilerimin mübarek Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Fadiloglu, Personellerle Bayramlasti
Sehitkamil Belediyesi’nde gerçeklesen geleneksel bayramlasma programina Baskan Ridvan Fadiloglu, Baskan Yardimcilari Murat Özgüler, Ceyda Gürsel, Fatih Ermeydan, Mehmet Ali Korkmaz, Serkan Özatici, müdürler ve personeller katildi.

Belediye personeliyle tek tek el sikisan Baskan Ridvan Fadiloglu, personellere iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

“Ramazan Bayrami’ni gönülden kutluyorum”

Bayramlasma sonrasi açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Her bayram öncesi oldugu gibi bu Ramazan Bayrami’nda da personellerimizle bayramlasmak için bir araya geldik. Baskan Yardimcilarimiz ve müdür arkadaslarimizla birlikte mesai arkadaslarimizla bayramlasmanin mutlulugunu yasadik. Bayram günleri üzüntülerin, kaygilarin, sikintilarin unutuldugu, sevinçlerin arttigi, sevginin, sayginin, hosgörünün pekistigi özel günlerdir. Bayram süresince görev yapacak tüm çalisanlara kolayliklar diliyorum. Bayram ziyareti için yola çikacak vatandaslarimizin bayram sevincini aciya dönüstürmemeleri için trafik kurallarina uymalarini rica ediyorum. Aile büyüklerimizin hayir dualarini almali, evlerimizin nesesi olan çocuklarimizi sevindirirken; sehit yakinlarini, gazilerimizi, yetimleri, garipleri de asla unutmamaliyiz. Herkesin mutlu, huzurlu ve saglikli bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Tüm Islam aleminin Ramazan Bayrami’ni gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA