Baskan Karatas'tan 1 Mayis Mesaji

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Karatas “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alin terleriyle gece gündüz çalisan tüm isçi kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Baskan Karatas'tan 1 Mayis Mesaji
MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Tüm isçilerin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutladigini ifade eden Naim Karatas, Türkiye’nin büyüyüp, gelismesine devam etmesi ve bununla birlikte güçlü hedeflerine ulasilmasinda, en büyük paylardan birinin çalisan, üreten isçi ve emekçiler olacagini ifade etti.

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nün birlik ve dayanisma ruhu içerisinde geçmesini temenni eden Karatas, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinde isçi ve emekçilerin katkisinin yadsinamaz oldugunu belirtti.

Isçi ve emekçilerin hak arayislarinin mücadelesini simgeleyen 1 Mayis’in baris, kardeslik ve dayanismanin daha da güçlenmesine vesile olmasini dileyen Baskan Karatas, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da isçi ve emekçi kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Çünkü biz, isçisi, emekçisi, memuru, esnafi, sanayicisi ve isvereniyle el ele vererek dayanisma içerisinde olan bir Türkiye’nin daha zengin ve müreffeh bir ülke olacagina inaniyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alin terleriyle gece gündüz çalisan tüm isçi kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA