Baskan Gögebakan'dan Çifte Bayram Mesaji

Erzurum Baro Baskani Talat Gögebakan, Ramazan Bayrami ile 1 Mayis Isçi Bayrami için kutlama mesaji yayimladi. Baskan Gögebakan, "Bayrama bayramla girecegiz. 1 Mayis Isçi Bayrami, Emek ve Dayanisma Günü ile Ramazan Bayrami’nda sevdiklerimizle mutluluk, huzur ve baris dolu zamanlari keyifle paylasacagimiz bir bayram dilerim" dedi.

Baskan Gögebakan'dan Çifte Bayram Mesaji
Ülkesinin kalkinmasi ve refahi için var gücüyle çalisan, esit, adil bir düzen için mücadele eden tüm emekçilerin bayrami olan 1 Mayis günü Ramazan Bayraminin baslangici oldugunu vurgulayan Baskan Gögebakan çifte bayram yasayacaklarini söyledi.

Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde emek veren, alin teri döken herkesin 1 Mayis Isçi Bayrami ile Erzurumlularin ve tüm Islam Alemi’nin Ramazan Bayrami’ni kutlayan Baskan Gögebakan, mesajinda sunlari kaydetti;

“Islam aleminin heyecanli bekledigi Ramazan Bayrami için kisa bir süre kaldi. Tüm dünyada Müslümanlar tarafindan kutsal kabul edilen Ramazan Bayrami, 2 Mayis Pazartesi günü sevinçle kutlanacak. Bayramlari anlamli kilan yardimlasma ve gönül gönüle olma duygusudur. Bayramlar manevi duygularin yükseldigi, kirginliklarin, küslüklerin geride birakildigi özel günlerdir. Ramazan Bayrami Müslümanlarin birbiriyle kucaklasma günüdür. Sevgiyi ve paylasmayi ne kadar çogaltabilirsek yasadigimiz dünya o kadar güzellesecek, huzur dolu olacaktir. Pandemi nedeniyle son iki yildir bayram sevincimizi buruk yasamistik. Umarim bir daha böyle felaketler yasanmaz. Sevdiklerimizle mutluluk, huzur ve baris dolu zamanlari keyifle paylasacagimiz bir bayram dilerim."
Kaynak: İHA