Aksehir'de Bayram Sekerli Trafik Denetimi

Konya’nin Aksehir Ilçesinde trafik polisleri ilçe protokolüyle birlikte, Ramazan Bayrami münasebetiyle sürücülere seker ikram ederek denetim yapti.

Aksehir'de Bayram Sekerli Trafik Denetimi
Afyonkarahisar Konya arasindaki D-300 Karayolu kontrol noktasinda gerçeklestirilen denetimde polis ekipleri ve ilçe protokolü durdurduklari sürücüleri trafik kurallarina dikkat etmeleri, asiri hiz yapmamalari ve emniyet kemeri takma konusunda uyarilarda bulundu. Trafikte güvenli takip mesafesinin önemi ve sevdiklerine kavusmak için daha yavas gidilmesi için uyarilar yapan ekipler ve protokol, sürücülerin ve yolcularin bayramlarini da kutlayip kolonya ve seker ikraminda bulundu. Durdurulan araçlara trafik kurallari ve dikkat edilmesi gereken konular hakkinda brosürler dagitilirken araçlardaki çocuklar içinde not defterleri dagitildi.

Trafikte asiri hiz yapmadan, seyir halindeyken de emniyet kemeri takmanin birçok kazada hayat kurtardigi vurgulanan denetime Aksehir Kaymakami Ismail Küreci, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, Ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, Ilçe Jandarma Komutani Serkan Gök, Aksehir Soförler ve Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Fikri Kurt ile trafik polisleri katildi.

Kaynak: İHA