AK Parti Izmir'den 20 Bin Kisilik Iftar

AK Parti Izmir Il Baskanligi Konak Meydaninda 20 bin kisilik iftar programi düzenledi.

AK Parti Izmir'den 20 Bin Kisilik Iftar
AK Parti Izmir Il Baskanligi, Konak Meydaninda teskilata ve vatandaslara yönelik ‘Gönül Sofrasi’ iftar programi düzenledi.

Iftar programina eski Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve AK Parti Izmir Milletvekili Hamza Dag, Eski Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, AK Parti Izmir Milletvekili Yasar Kirkpinar, AK Parti Izmir Milletvekilli Necip Nasir, AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Izmir Milletvekili Alpay Özalan, MHP Izmir Milletvekili Tamer Osmanagaoglu, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, 103 yasindaki AK Parti üyesi Mustafa Kublay ve 20 bin vatandas katildi.

Programa Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan video konferans yöntemiyle baglanarak bir konusma yapti. Daha sonra Türk Devletleri Teskilati Aksakallar Konseyi Baskani ve AK Parti Izmir Milletvekili Binali Yildirim da programa Erzincan’dan görüntülü olarak baglandi.

“AK Parti teskilati Ramazan ayinda 5 milyon eve misafir oldu”

Programda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, “Ayni sofrada ayni tabaga kasik sallamayi çok özlemisiz. Genciyle yaslisiyla, gönül sofrasinda AK Parti aile sofrasinda bir arada olmayi çok özlemisiz. Ramazan’i- Serif çok güzel ve verimli geçti. Iftarindan sahuruna kadar her haneye giren ari gibi çalisan bir teskilat gördük karsimizda. Türkiye’nin her bir yerinde Ramazan ayinda AK Parti teskilatlari tam 5 milyon eve misafir oldu. Bu ciddi bir rakam. Türkiye’deki 24 milyon hanenin beste birine girdik. Bu aldigimiz çalismayi ve hizi bir sene boyunca devam ettirerek 2023 Haziran’inda yine bugüne kadar galip geldigimiz gibi 16. zafere hazir miyiz AK Parti teskilati? Bugüne kadar ari gibi çalisan her bir kardesimi tebrik ediyorum. Rabbim Bayramimizi mübarek eylesin. Ramazan bayraminizi tebrik ediyorum“ dedi.



“Bakanken çalistik, simdi üyeyken çalismaya devam edecegiz”

Iftar öncesi konusan önceki dönem Tarim ve Orman eski Bakani Bekir Pakdemirli de Izmir’de vatandaslarla beraber olmaktan dolayi duydugu mutlulugu belirterek, “Allah’a sükürler olsun siyaset hizmet için yapilir makamlar isçin yapilmaz. Biz bunu hep söylüyorduk. Üyeyken çalistik, bakanken çalistik, simdi üyeyken çalismaya devam edecegiz. Biz bayragi bir arkadasimiza devrettik ve bata ülkemiz sonra Izmir için çalismaya devam edecegiz. Allaha sükür dualariniz ile oyunlari bozuyoruz” dedi.



"Tarihi bir gün yasiyoruz”

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli ise, “Izmir’de tarihi bir gün yasiyoruz, hepinize tesekkür ediyorum. Konak Meydanini doldurduk, bu muhtesem günü birlikte huzurla yasayalim. 1 aydir arkadaslarimiz çalisiyor, büyük bir organizasyon var. Pandemide sizlerden ayri kaldik, pandemi sartlarinda birbirimize hasret kaldik ama hasret bitti. Bu yil Ramazan’i doya doya yasadik. Muhtesem bir Ramazan oldu. Allah bizi bayrama kavustursun. Tüm zamanlarin rekorunu kirdik, il ve ilçe teskilatlari AK Partili belediyeler rekor kirdi sosyal yardimda, bütün evlere destek olduk, olmaya devam edecegiz“ diye konustu.

Kaynak: İHA