Baskan Kilca Açiklamasi 'Konya'miz Bu Ramazan'da Da Her Cadde Ve Sokagiyla Bir Baska'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Ramazan ayinin ilk iftarini Karatay Sefkat Evleri’nde kalan misafirlerle birlikte açti. Konya’nin ve Karatay’in her Ramazan ayinda oldugu gibi bu yil da bambaska bir manevi iklime büründügünün altini çizen Hasan Kilca, “Bizler de Karatay Belediyesi olarak bu manevi iklim isiginda ilçemizde ihtiyaç sahibi her bir hemsehrimizin yaninda olmaya devam ediyoruz” dedi.

Baskan Kilca Açiklamasi 'Konya'miz Bu Ramazan'da Da Her Cadde Ve Sokagiyla Bir Baska'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, ilk iftarini açmak için Karatay Sefkat Evleri’ndeki misafirlerle bir araya geldi. Iftar programina Karatay Kaymakami Zafer Orhan, ilçe mülki idare amirleri, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, AK Parti Karatay Ilçe Kadin Kollari Baskani Hülya Isik, Karatay Belediyesi baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri katildi.

Baskan Hasan Kilca ile ilçe protokol üyeleri, programa katilan aileler ve çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla bir süre sohbet ederek Karatay Sefkat Evleri ile ilgili taleplerini dinledi.

“Ihtiyaç sahibi tüm hemsehrilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz”

Baskan Kilca, iftar öncesinde yaptigi konusmada, çok güzel bir ortamda Karatay’in misafirleriyle bir arada olduklarini belirterek iftar programina katilan herkese tesekkür etti. Hasan Kilca, “Ilk iftarimizi sizlerle yapalim istedik. Konya’mizda, Karatay’imizda çok güzel bir uyum ve ahenk var. Hamdolsun her Ramazan oldugu gibi bu yil da bu sehrin sokaklari da ruhu da yine bir baska. Konya’miz, manevi iklimiyle ve huzuruyla ülkemizin en güzel sehirlerinden birisi. Burada sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir haz duyuyorum. Iki yildir pandemi nedeniyle toplu iftarlar yapamiyorduk. 2019 yilinda yine ilk iftarimizi sizlerle yapmistik bu yil da yine beraberiz. Rabbim bizlerin bu birlikteligini ve beraberligini daim kilsin insallah. Karatay Belediyesi olarak bizler, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizle, sehit ailelerimizle, engelli kardeslerimizle birlikte olmaya devam edecegiz. Ramazan ayinin huzur ve ikliminde, ihtiyaç sahibi tüm hemsehrilerimizin ihtiyaçlarini gidermek için tüm ekimizle çalisacagiz” dedi.

Karatay Kaymakami Zafer Orhan ise Ramazan ayinin ilk iftarini Karatay Sefkat Evleri’nde açtiklari için çok mutlu oldugunu ifade etti ve bu ortami saglayan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA