Ordu'da Hava Ulasimina Sis Engeli

Ordu-Giresun Havalimani’nda sis nedeniyle bazi uçak seferleri iptal edildi. Adana Demirspor kafilesini tasiyan uçak ise Samsun-Çarsamba Havaalani’na indi.

Ordu'da Hava Ulasimina Sis Engeli
Il genelinde sabah saatlerinde baslayan sis, Gülyali ilçesinde daha çok etkili oldu. Edinilen bilgiye göre sisli hava, hava ulasimini da olumsuz yönde etkiledi. Sis dolayisi ile Istanbul ve Ankara’dan yapilacak olan karsilikli seferler iptal edilirken, bu aksam saat 20.30’da Giresunspor ile karsilasacak olan Adana Demirspor futbolcularini tasiyan özel uçak ise Ordu-Giresun Havalimani’na inis yapamadi. Havalimanini pas geçen uçak, Samsun-Çarsamba Havalimani’na 12.15’te inis yapti.

Adana Demirspor futbolcularini karsilamak için Ordu-Giresun Havalimani’na giden ve kendisi de Adanali olan Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Bu aksam Giresunspor ile karsilasacak olan Adana Demirsporumuzu karsilamak için havaalanindayiz. Sisten dolayi Ordu-Giresun Havaalanimiza inemeyen özel uçak baska bir sehrimize yönlendirildi. Vardir bunda da bir hayir” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan sisin etkisini kaybetmesinin ardindan seferlerin normale dönmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA