Cep Telefonu Bir Anda Alev Aldi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde tamir edilecek olan cep telefonunun bataryasi adeta bomba gibi patladi. Alev topuna dönen cep telefonunun patlama ani anbean kameralara yansidi.

Cep Telefonu Bir Anda Alev Aldi
Olay, Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde meydana geldi. Bataryasi sismis ve tamir için bir isyerine götürülen cep telefonunun bataryasi bir anda bomba gibi patladi. Yanan cep telefonunun yanina giden isyeri sahibi telefonu yere atip üfleyerek söndürdü. Olay ani ise kameralara anbean yansidi. Patlama sonrasi cep telefonu ise kullanilmaz hale geldi.

Magaza müdürü Mehmet Cengiz, “Müsterimiz bir telefonunun bataryasini sismis oldugunu ve batarya degismesi için birakmisti. Biz de bataryasinin degismesi gerektigini söyledik ve servisimize aldik. Aradan bes dakika geçmeden bataryanin büyük bir gürültü ile patladigini gördük. Buradan cep telefonu kullanicilarina birkaç tavsiyem olacak. Özellikle gece yatarken cep telefonlarini sarza takmamalari, bataryalarini sis gördükleri anda direkt servislere götürmelerini, bataryalarini degistirmelerini ve özellikle de orjinal ve garantili pilleri kullanmalarini tavsiye ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA