Baskan Dogan Çalisma Arkadaslariyla Bayramlasti

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Ramazan Bayrami öncesi, belediye personeliyle bayramlasti.

Baskan Dogan Çalisma Arkadaslariyla Bayramlasti


Ana hizmet binasi ve kademelerde düzenlenen bayramlasma programinda Baskan Dogan’a, Baskan Yardimcilari Fatma Atici Bakcan ile Fatih Coskun ve birim müdürleri eslik etti. Çalisma arkadaslariyla tek tek bayramlasan Baskan Dogan, iyi bayramlar dileyerek, “Aileniz ve yakinlarinizla birlikte huzurlu, saglikli, kazasiz belasiz bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, Ramazan Bayraminizi kutluyorum” dedi.

Belediye emekçilerinin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü de kutlayan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, emegin ve emekçinin her zaman yaninda olduklarini söyledi.



“Personelimizin her birini Merkezefendi ailesinin bir ferdi olarak gördük”

Merkezefendi Belediyesi’nin baskanindan baskan yardimcisina, müdüründen saha personeline büyük bir aile oldugunu söyleyen Baskan Dogan, “Ilçemizin dört bir yaninda gerçeklestirilen çalismalarda tüm personelin alin teri var. Personelimizin her birini Merkezefendi ailesinin bir ferdi olarak gördük, görmeye de devam edecegiz. Hepimizin amaci Merkezefendili hemsehrilerimize en iyi ve en dogru sekilde hizmet etmek. Çalismalarimizi bu dogrultuda gerçeklestiriyoruz. Ramazan Bayraminizi en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu geçireceginiz bir bayram diliyorum. Ayni zamanda 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününüz de kutlu olsun. Bizler emege ve emekçiye her zaman deger verdik, vermeye devam edecegiz. Emekçilerimizin her zaman yanindayiz” diye konustu.

Kaynak: İHA