Baskan Bülbüloglu'ndan Bayrami Mesaji

Insaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Insaat Müteahhitleri Dernegi (MIMDER) Baskani Mehmet Bülbüloglu, üye ve vatandaslarin Ramazan Bayrami kutladi.

Baskan Bülbüloglu'ndan Bayrami Mesaji
MIMDER Baskani Mehmet Bülbüloglu, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Bülbüloglu, mesajinda “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi, darginlarin baristigi, kardeslik, dostluk, yardimlasma ve dayanisma duygularinin doruga ulastigi bir Ramazan Bayramina daha kavusmanin mutlulugu içerisindeyiz.Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeslik duygularinin yogun olarak yasandigi rahmet ve magfiret ayi Ramazan’i, bütün coskusuyla yasamanin ve bir Ramazan Bayrami’na daha kavusmanin mutlulugunu yasiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bülbüloglu mesajinda ’’Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacimiz olan bütün güzelliklerin birlikte yasandigi, birlik, beraberlik ve kardeslik duygularinin, sevgi ve sayginin güzel örneklerinin sergilendigi, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynastigi paylasma ve dayanisma günleridir. Ramazan Bayraminda, basta anne ve babalarimiz, esimiz, akrabalarimiz olmak üzere tüm dostlarimizi ve komsularimizi unutmamaliyiz. Onlarin yaninda oldugumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sikintilarimizi paylasmaya hazir oldugumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz sehitlerimizin ailelerine de kucak açmaliyiz.

Bu düsüncelerle, Aziz Milletimizin ve Islam aleminin Ramazan Bayramini kutluyor, sevgi ve kardeslik duygularinin coskuya dönüstügü bu mübarek günlerin ülkemize, Islam alemine ve tüm insanliga baris, huzur, saglik ve esenlik getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandi
Kaynak: İHA