Selçuklu'da Kadir Gecesi Bereketi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Kadir Gecesi’nde Tahir Büyükkörükçü Camisi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Selçuklu'da Kadir Gecesi Bereketi
Selçuklu’da Kadir Gecesi bereketi vatandaslarla birlikte yasandi. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Kadir Gecesi’nde Tahir Büyükkörükçü Camisi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Pekyatirmaci, kilinan Teravih Namazinin ardindan vatandaslarla bir araya gelerek hasbihal etti. Namaz sonrasinda camide namaz kilan vatandaslara Ramazan ayi boyunca Selçuklu Belediyesi tarafindan ikram edilen serbet, macun gibi yiyecek ve içecekler ikram edildi. Baskan Pekyatirmaci’ya teravih bulusmasinda AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer’in yani sira Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu ve Erenköy Mahalle Muhtari Hasan Gülen de eslik etti.

“Hemsehrilerimizle Kadir Gecesi bereketini paylastik”

Kadir Gecesi’ne erismenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennem azabindan kurtulus olan; gönüllerimizi insa ve ihya eden mübarek Ramazan ayini ugurlamaya hazirlandigimiz günlerde Yüce Rabbimizin müjdesi Kadir Gecesi’ne bir kez daha erismenin sükrü ve mutlulugunu yasiyoruz. Kur’an-i Kerim’in inmeye basladigi bu gün Islam alemi için ayri bir önem arz ediyor. Biz de bugün de hemsehrilerimizle bir araya gelerek Kadir Gecesi bereketini paylastik. Rabbim bizleri bayramda da bulusturmayi nasip etsin diyor, simdiden hemsehrilerimizin Ramazan Bayramini kutluyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA