Sakarya Bayramligini Giydi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Ramazan Bayrami öncesinde kentin dört bir yanina çiçek ekimi yaparak adeta sehre bayramligini giydirdi.

Sakarya Bayramligini Giydi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehrin genelini ve sosyal donati alanlarini yaptigi dokunuslarla her geçen gün güzellestiriyor. Özellikle kentin merkezinde bulunan ana caddeler, bulvarlar ve park alanlari yapilan hassas dokunuslarla renkleniyor. Aziz Duran Parki, Sakarya Millet Bahçesi ve birçok park alani, Ramazan Bayrami öncesi yapilan peyzaj düzenlemesiyle güzel bir görünüme kavustu. Özellikle kentin parklari dikimi yapilan her renkten lale sogani, muskari sogani ve çuha çiçekleriyle harika bir görsellik olusturdu. Bu peyzaj düzenlemesi Yeni Camii 15 Temmuz Bulvari, Serdivan 2. Cadde, Muhsin Yazicioglu Bulvari, Medeniyet Bulvari gibi en islek caddelerde de uygulandi. Baharin haberini verildigi peyzaj uygulamasi, havalarin isinmasiyla birlikte yürüyüs ve aktivitelere baslayan vatandaslarin ilgi odagi oldu.

Konuya iliskin Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada, "Dünyanin en nadide sehirlerinden bir tanesi olan Sakarya’mizin dogal zenginligini, dogayla bütünlügünü anlatmak için yürüttügümüz peyzaj çalismamiza Ramazan Bayrami öncesi agirlik verdik. Bahara giriste vatandaslarimizi rengarenk lale ve çuha çiçekleriyle karsiliyoruz. Günlük hayata renk katmak ve insanimiza pozitif bir enerji yüklemek için yaptigimiz uygulamalari kent genelinde hizlandiracagiz. Biz renkli ve essiz bir güzellige sahip olan bir kentiz" denildi.
Kaynak: İHA