Haymanalilar Dernegi Iftar Programi Düzenledi

Haymanalilar Dernegi, Cemil Meriç Engelliler Merkezi üyelerini ve ailelerini iftar programinda bir araya getirdi.

Haymanalilar Dernegi Iftar Programi Düzenledi
Polatli Belediyesi Cemil Meriç Engelliler Merkezi bahçesindeki iftar programina, çok sayida engelli üye ve aileleri katildi.

Programda konusan Polatli’daki Haymanalilar Dernegi Baskani Alisir Atalay,hosgörü ve samimiyet ikliminde çalismalar gerçeklestirdiklerini ve tek amaçlarinin imkanlari dogrultusunda olabildigince çok gönüle dokunmak oldugunu bildirdi.

Herkesi bu gönüllülük hareketine destekte bulunmaya davet eden Alisir Atalay, "Yine güzel bir Ramazan iftarinda bir araya gelmek nasip oldu. Daha önce engelli vatandaslarimiz ile birlikte geleneksel hale getirdigimiz iftar programimizipandemiden dolayi 2 yildir yapamamistik.Bugünde mübarek Kadir Gecesi, Kadir Gecemizinde tüm Polatli’miza, insanliga hayir bereket, huzur, saglik ve mutlulukgetirmesini temenni ediyorum. Bu arada hiç kimse unutmasinki hepimiz birer engelli adayiyiz. Bu yüzden her zaman engelli kardeslerimiz ile birlikte olalim. Onlarin bizden farkli olmadigini gösterelim" dedi.

Polatli Belediyesi Cemil Meriç Engelliler Merkezi Müdürü Sevim Çiçek’de iftar programindan dolayiPolatli’daki Haymanalilar Dernegi Baskani Alisir Atalay ve yönetimine tesekkür etti. Iftar programi, dualar edilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA