Denizli'de Bayramda Otobüsler Ücretsiz

Denizlililerin rahat ve huzur içinde bayram tatilini geçirebilmeleri için tüm tedbirleri alan Denizli Büyüksehir Belediyesinin sehir içi hizmet veren belediye otobüsleri Ramazan Bayram’inda ücretsiz hizmet verecek.

Denizli'de Bayramda Otobüsler Ücretsiz


Denizli Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin rahat ve huzur içinde bir Ramazan Bayrami tatili geçirebilmeleri için tüm tedbirlerini aldi. Bu çerçevede basta Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ve Zabita Dairesi Baskanligi ile Büyüksehir Belediyesi DESKI Genel Müdürlügü olmak üzere tüm nöbetçi ekipler 24 saat vatandasin hizmetinde olacak. Ramazan Bayrami tatili boyunca görev yapacak ekiplere "Alo 153" telefon hattindan ulasabilecek. Bunlarin yaninda Denizli Büyüksehir Belediyesinin "112 Itfaiye", "188 Cenaze" ve Büyüksehir DESKI’nin "185 Çagri Merkezi" nöbetçi ekiplerle vatandaslara hizmet verecek.

2-3-4 Mayis’ta ücretsiz

Öte yandan vatandaslarin bayramda mezarlik, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Denizli Büyüksehir Belediyesinin sehir içi hizmet verdigi belediye otobüsleri ücretsiz olacak. Buna göre 2-3-4 Mayis 2022 tarihlerinde belediye otobüslerinden ücret alinmayacak. Denizlililerin rahat ve huzur içinde bir bayram tatili geçirmesi için tüm tedbirleri aldiklarini kaydeden Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, simdiden tüm hemsehrilerinin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti.
Kaynak: İHA