Baskan Isik, Halka Lokma Dagitti

Merhum Haci Halil Demir’in adina bagista bulunan ve Kütahya Belediyesi’nin organizasyonunda Ali Pasa Cami önü, Zafer Meydani’nda düzenlenen iftar programinda ve Kütahya Belediyesi hizmet binasi önünde yaklasik 10 bin kisilik lokma dagitildi.

Baskan Isik, Halka Lokma Dagitti
Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, belediye hizmet binasi önünde dagitimi yapilan lokma tezgahinin basina geçerek, kendi elleriyle vatandaslara lokma ikraminda bulundu. Lokma ikrami öncesinde belediye bahçesinde gençlerle ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Isik, Kütahyali hemsehrilerinin Kadir Gecelerinin mübarek olmasini temenni etti.

Baskan Isik, “Mübarek Kadir Gecesi aksaminda, Merhum Haci Halil Demir adina bagista bulunan ailesi ve Belediyemizin organizasyonunda önce Ali Pasa Cami önünde, sonrasinda Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Valiligimizle birlikte organize ettigimiz iftar programi ile teravih namazi sonrasinda belediyemiz bahçesinde lokmalarimizi dagittik. Rabbim dualarimizi ve hayirlarimizi kabul etsin. Merhum Halil Demir’e Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, ailesine bir kez daha bassagligi diliyorum. Emegi geçenlere de ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Isik, lokma tezgahinda vatandaslara lokma dagitarak, kadir gecelerini tebrik etti.
Kaynak: İHA