Ülke Genelinde Acente Ziyaretleri Devam Ediyor

Düzenli olarak gerçeklestirdigi bölgesel acente ziyaretleriyle sektörün nabzini tutan AXA Sigorta, bu kez Sivas, Giresun, Trabzon’daki acenteleri ve çalisanlari ile bir araya geldi.

Ülke Genelinde Acente Ziyaretleri Devam Ediyor


Küresel bilgi birikimi, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle Türkiye’de 130 yildir sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, her yil düzenli olarak gerçeklestirdigi acente ziyaretlerine tüm hiziyla devam ediyor. Geçtigimiz haftalarda AXA Sigorta Satis ve Pazarlama Baskani ve Icra Kurulu Üyesi Firuzan Iscan ile Denizli ve Mugla acentelerine yapilan ziyaretin ardindan, bu defa AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken öncülügünde Sivas, Giresun ve Trabzon’daki acentelere ziyaret gerçeklestirildi.



Ziyaretler sirasinda geçtigimiz yilin degerlendirmesi yapilirken; acentelerin is süreçlerini kolaylastirmak ve büyümelerine katki saglamak için neler yapilabilecegi konusunda da fikir alisverisi yapildi. Ayni zamanda, 2022 yilina dair sirket stratejileri, ürün ve hizmet süreçlerinin gelisim hedefleri üzerine konusuldu. AXA Kulüp üyesi olan, Saglik Yildizi olarak nitelendirilen, konut sigortalarinda Türkiye ikinciligine sahip acentelerin basarilari da ele alindi.

11 Nisan tarihli Trabzon ve Giresun ziyaretlerinde Trabzon’daki turizm alaninda, Giresun’daki sanayi alanindaki is firsatlarina yönelik acentelerle görüsme yapildi.

Trabzon’da Sandogan Sigorta Aracilik Hizmetleri, HMF Sigorta Aracilik Hizmetleri, HSH Sigorta Aracilik Hizmetleri, Sofuoglu Sigorta Aracilik Hizmetleri, Besirli Sigorta Aracilik Hizmetleri, Tunalar Sigorta Aracilik Hizmetleri‘ni ziyaret eden Yavuz Ölken Giresun’da ise ERM Sigorta Aracilik Hizmetleri ile görüsmeler gerçeklestirdi.

13 Nisan tarihli Sivas ziyaretinde ise, Sivas il birincisi ve AXA Klüp üyesi olan acente Can Baran ile bir araya gelen Yavuz Ölken, Can Baran’a sirket adina tebriklerini sunarken Sivas acentelerinden Sinan Fisne ile de Ekim 2022’de üniversitede bir sigorta etkinligi organizasyonu planlandi.

“Sektöre yön vermeye devam edecegiz”

Acente ziyaretlerini degerlendiren AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “Türkiye çapinda 2 bin 600’den fazla acentemizin gelisimi için büyük bir titizlikle çalisarak, sektörün gelisimine katki sagliyoruz. 2018’den beri genis ölçekli hizmet agimizla müsteri beklentilerine hizli yanit verebilmek için ‘Güçlü Bölge Güçlü Acente’ stratejisiyle hareket ediyor, bu çerçevede acentelerimizin görüs ve degerlendirmelerini alarak çalismalarimizi gelistirmek için ziyaretler gerçeklestiriyoruz. Simdi de geçtigimiz yil büyük özveri göstererek önemli basarilar elde eden acentelerimizle bir aradayiz. Hepsini basarilarindan dolayi bir kez daha tebrik ediyorum. Onlardan aldigimiz geri bildirimler, sirketimizin yol haritasini olusturacak. Bu dogrultuda hizmetlerimizi gelistirmeye, sektöre yön vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA