Belediye Personeli Ile Iftar

Belediye Baskani Alim Isik, Kütahya Belediyesi personeli ile iftar programinda bir araya geldi. Baskan Isik, iftar programinda tüm personele emeklerinden ve çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

Belediye Personeli Ile Iftar
Belediye personeli ile 3 gün üst üste sürecek olan iftar programinda bir araya gelecek olan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, ilk grup olan Temizlik Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü, Destek Hizmetleri Müdürlügü ile Makine ve Ikmal Müdürlügü personeli ve aileleriyle Kütahya Belediyesi hizmet binasi yemekhanesinde düzenlenen iftar programinda bir araya geldi.

2019 yilinin ramazan ayi süresi içinde belediye önünde toplu iftar programi düzenlendigini hatirlatan Baskan Isik, 2020 ve 2021 yillarinda pandemi nedeniyle iftar programlari yapamadiklarini söyledi.

Baskan Isik, “Bu ramazan ayinda sartlarin iyilesmesi ile birlikte bir araya gelmeyi düsündük ve bunu geleneksel hale getirecegiz. Vatandasa yaptiginiz hizmetlerle dogrudan belediyemiz ile vatandasi bulusturdugunuz müdürlüklerde görev yapiyorsunuz. Temizlik Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü, Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesindeki cenaze hizmetleri birimimiz, Makine ve Ikmal Müdürlügündeki birçok atölye, hizmet araçlarimiz gibi fiziksel imkanlarimizla birlikte buralarda çalisan arkadaslarimizin yaptigi hizmetler, olumlu ya da olumsuz dogrudan vatandasimiza dokunuyor. Kimisi memnun olup dua ederken, kimisi de bekledigi hizmeti alamadigi ya da bir sekilde memnun olmadigi için baska türlü dua ediyor olabilir. Önemli olan bizim kurumumuz adina yaptigimiz hizmette samimiyetle çalismak, elimizden gelen destegi memleketimiz ve milletimiz için yapmaktir. Kul bilmez ise Allah bilir diyecegiz. Üzülmeden, kizmadan, sabir ile hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.



“Herkes sizden daha iyisini ve hizli bir sekilde yapmanizi bekliyor"

“Sizlerle geride biraktigimiz 3 yil içinde tarihinde ilkleri yasadik, ilkleri yasattik ve çok kiymetli hizmetler yaptik” diyen Baskan Isik, emegi geçen her bir personele tesekkür ederek, Kütahya adina kendilerine sükranlarini sundu. Belediyeciligin zor bir is oldugunu ifade eden Baskan Isik, “Herkes sizden daha iyisini ve hizli bir sekilde yapmanizi bekliyor. Hepsinin bir an da mümkün olmayacagini siz de, biz de biliyoruz. Sizlerin sayesinde hemsehrilerimize hizmetlerimizi vermeye gayret ediyoruz. Katiliminiz için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Iftar sonrasinda Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Temizlik Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü, Destek Hizmetleri Müdürlügü ile Makine ve Ikmal Müdürlügünden emekli olan personele tesekkür belgelerini verdi.

Iftar programina, Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Belediye Baskan Yardimcilari Abdullah Damci, Ömer Köse, Murat Arik, birim müdürleri ile belediye personeli ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA