Baskan Yasar'dan Kadir Gecesi Mesaji

Çat Belediye Baskani Melik Yasar, Kadir Gecesi dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Yasar, tüm Islam âleminin ve Çatli hemserilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayirli olan bu gecenin, ülkemiz basta olmak üzere tüm dünyaya hayirlar getirmesini temenni etti.

Baskan Yasar'dan Kadir Gecesi Mesaji
Baskan Melik Yasar, mesajinda su ifadelere yer verdi; “Mübarek Ramazan-i Serif’in sonuna yaklasmanin hüznünü tasirken, bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin cosku ve heyecanini hep birlikte yasiyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-i Kerim’in yeryüzüne indirildigi gün olmasi bakimindan kutsal bir öneme sahiptir. Kadir Gecesi bin aya deger, bir ömre bedel bir gecedir. Kadir Gecesi Kur’an gecesidir. Kadir Gecesi emsali olmayan bir gecedir. Kadir Gecesi, feyiz ve bereketi bin aydan daha hayirli olan bir gecedir. Kadir Gecesi’ni, Kur’an-i Kerim’in kiymetini bildigimiz müddetçe ihya etmis oluruz. Arinma ve bagislanma firsati sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yasantimizda istikrar ve istikametin önemli oldugu bilinmeli, bugünü her gün yasamaya gayret etmeliyiz. Insallah bu mübarek gecede edilen dualar cografyamiza baris, saglik ve huzur getirir.

Bu duygu ve düsüncelerle; Çatli ve Erzurumlu hemsehrilerim basta olmak üzere tüm Islam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, hayirlara vesile olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA