Baskan Tanfer'den Kadir Gecesi Mesaji

Erzurum Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer, Kadir Gecesi dolayisiyla yayinladigi mesajda ‘Kadir Gecesi’nin milletimize, Islâm âlemine ve tüm insanliga hayirlar getirmesini niyaz ediyorum’ dedi.

Baskan Tanfer'den Kadir Gecesi Mesaji
Baskan Hüseyin Tanfer mesajinda ‘Bin bir sevinçle karsiladigimiz Mübarek Ramazan Ayi’ni Rabbimize bizleri bir sonraki Ramazanlara ulastirmasi dua ve temennisiyle geride birakiyoruz.

Kur’an-i Kerim’de buyruldugu gibi bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesini idrak ediyor oldugumuz bu kutlu gecede edecegimiz dua ve ibadetlerin kabul olmasini, yapacagimiz hayir ve hasenatlarin ebedi huzurumuza vesile olmasini Cenab - i Allah’tan niyaz ediyorum.

Semaya açilan ellerin bos çevrilmedigi, günahlarin bagislandigi bu mübarek geceden bizler de sonuna kadar istifade etmeliyiz. Birlik, beraberlik, sevgi, baris, dostluk ve kardesligimizi daha da pekistirmeliyiz.

Manevi duygularin daha da anlam kazandigi magfiret dolu bu gecenin tüm insanlik için saglik ve huzur dolu günlere vesile olmasini diliyor, Aziz milletimizin, degerli hemsehrilerimin ve tüm Islam âleminin Kadir Gece’sini tebrik ediyorum’ ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA