Sehitkamil'de Ekipler Bayram Öncesi Denetimde
Sehitkamil Belediyesine bagli Zabita Müdürlügü ekipleri, Ramazan Bayrami’na sayili günler kala halk sagligini korumak ve isletmelerin daha hijyenik ortamda hizmet sunmasini saglamak adina market, tatlici ve kuruyemisçilere yönelik denetimlerini arttirdi.

“Denetimleri hem tüketiciler için hem de bizler için olumlu görüyoruz”
Kuruyemis isletmecisi Mehmet Bese, “Ramazan Bayrami’na hazirliklarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Bayram dolayisiyla hareketligimiz basladi.
Gerek seker, gerekse de kuruyemis olarak hazirliklarimiz devam ediyor. Bu süreçte de Sehitkamil Belediye Zabita Müdürlügü ekipleri, gelip denetimlerini yapiyor. Bu tür denetimleri hem tüketiciler için hem de bizler için olumlu görüyoruz. Vatandaslarimiza daha kaliteli ürün satmak adina bizlerde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zabita Müdürlügü ekiplerimize, yapmis olduklari denetimlerden dolayi tesekkür ediyorum. Bu tür denetimlerin de sik sik yapilmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
