Meshur Kadayifçi Sitki Usta Ailesinden Idlib'e Yardim Eli

Diyarbakir ve Ankara’dan yurt içi ve yurt disina hizmet veren Meshur Kadayifçi Sitki Usta, Suriye’nin Idlib kentinde ihtiyaç sahibi ailelere yardimda bulundu.

Meshur Kadayifçi Sitki Usta Ailesinden Idlib'e Yardim Eli
Diyarbakir’in tatli markasi olan Meshur Kadayifçi Sitki Usta, Suriye’nin Idlib kentinde savas magduru ailelere yardimda bulundu. Babasi Sitki Altunbay’in talimatiyla Idlib kentinde, bin aileye iftar yemegi, çocuklara kiyafet ve gida yardiminda bulunduklarini aktaran Süleyman Altunbay, ailelerin ve yetim çocuklarin ihtiyaçlarini karsilamaya çalistiklarini ifade etti.

Altunbay, “Böylesine kutlu bir zaman diliminde, bin yetim çocugumuz ve ailesini iftarda agirladik. Bin yetim evladimiza bayramlik elbise ve yine ekonomik durumu elverisli olmayan, bin aileye gida yardiminda bulunduk. Çocuklarimiz ve ailelerinin sevinçleri görülmeye degerdi. Elbette ki, onlari böyle mutlu görünce, bizler de çok seviniyoruz. Nasip olursa, bu tür çalismalarimiza, önümüzdeki süreçte, farkli konseptlerde devam edecegiz” dedi.

Memnuniyetlerini ileten ve hayir dualarini ifade eden bütün vatandaslara, en kalbi duygularla tesekkür ettiklerini dile getiren Altunbay, “Kardeslik zincirine yeni halkalar ekledigimiz için çok mutluyuz. Bin yetim çocugumuz ve ailesiyle beraber iftar yapmak, son derece özel bir duygu gerçekten. Bin yetim evladimiza bayramlik elbise ve yine bin aileye gida kolilerini teslim ederken, öyle güzel anlar yasadik ki. Bunun yani sira, hazirladigimiz bol miktarda tatli çesitlerimizi de, paketleyip, onlara ulastirdik. Iftar sonrasi onlara tatlilarimizdan ikram ettik. Bu mutlulugu gerçekten yasamak gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu tür sosyal yardim çalismalarimizi, genis bir yelpazede sürdürmeyi hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA