Erdek Yaza Hazirlaniyor

Erdek’te dogalgaz ve altyapi çalismalari nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarinin yaz sezonuna yetismesi için Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi tüm imkanlarini seferber etti.

Erdek Yaza Hazirlaniyor
Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi’nin koordineli çalismasiyla Erdek’te el degmemis meydan, cadde ve sokak kalmayacak.

Pazar günü ilçede devam eden çalismalari yerinde inceleyen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz tüm birimlere talimat vererek bozulan yollarin asfaltlanmasi, tas dösenmesi, yikanmasi ve yabani otlarin temizlenmesi için Erdek’e çok sayida araç, ekipman ve personel takviye etti. Altyapisi tamamlanan cadde ve sokaklarin asfaltlanmasi için Erdek Belediyesi ekiplerinin çalismasi devam ederken, Büyüksehir Belediyesi günde 9 kamyon asfalt desteginde bulunuyor. Asfalt ve tas döseme çalismasi biten yollarin yarindan itibaren yikanmaya baslanacagi ögrenildi.

Yol kenarinda bulunan yabani otlarin temizlenmesi, Büyüksehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan sürdürülüyor. Erdek’in her cadde ve sokaklarinda ekiplerin gece gündüz çalismasi sürerken, yaz sezonuna piril piril girilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA