Sorgun'a Alternatif Yol

Yozgat’in Sorgun ilçesinde garajlar mevkii karsisinda trafik akisini saglayip park sorununu çözmek için, yan yol ve park alani yapim çalismalari tamamlandi.

Sorgun'a Alternatif Yol
Sorgun’da D-200/E-88 karayolunda garajlar mevki karsisina tali yol ve park yeri yapim çalismasina baslayan belediye ekipleri, kisa sürede çalismalarini tamamlayarak yeni yolu vatandaslarin hizmetine sundu.

Çalismalarla ilgili açiklamalarda bulunan Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci, “Bölgedeki esnafimiz ve vatandaslarimizla yapilan toplantilar ve görüsmeler sonunda belediyemiz olarak sorunlari ve magduriyetleri gidermek üzere hem esnafimiz hem de vatandaslarimizin kullanimi için yan yol ve park yerleri yapim çalismalarina ivedilikle basladik. Çok uzun zamandan beri sorun teskil eden garajlar mevkiindeki araç park etme ve anayol trafik sorunu bir hafta gibi kisa bir sürede ekiplerimizin öz verili çalismalari neticesinde tamamlanarak halkimizin hizmetine sunduk” dedi.

Yapilan çalismanin vatandasta memnuniyet uyandirdigini da belirten Ekinci, “Çalismalar sonucu yaya trafigine de engel olan izinsiz sundurmalar kardirilmis ve bu alanlarin kaldirim taslari yenilenip düzenlenerek yayalarimizin kullanimina kazandirilmistir. Yapilan tali yol, park yerleri ve yenilenen kaldirimlar esnaflarimiz ve vatandaslarimiz tarafindan memnuniyetle karsilanmistir. Bu süreçte uzun süreli bir sorunu çözüme olusturmak için çok kisa süreli de olsa sikinti verdigimiz esnafimiza anlayisi ve yardimlari için tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA