Kitap Okuma Etkinligi

Tekkeköy Belediyesi, Tekkeköy Ilçe Halk Kütüphanesi ve Büyük Anadolu Hastanelerinin birlikte organize ettikleri etkinlikle ‘okumanin yeri ve zamaninin olmadigi’ vurgulandi.

Kitap Okuma Etkinligi
Tekkeköy Belediyesi’nin ilçede egitime ve ögrencilere yönelik farkli alanlardaki çalismalarina her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Özellikle ögrencilerin kitap okuma aliskanliklarini daha da gelistirmeyi hedefleyen Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, ilçe halk kütüphanesi ile ortak projeler yürütüyor.

Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy Ilçe Halk Kütüphanesi is birliginde Büyük Anadolu Hastanesi’nde düzenlenen kitap okuma etkinliginde ögrenciler kitap okumanin yeri ve zamanin olmadigini her zaman her yerde kitap okumaya zaman ayrilabilecegini sergilediler. Hastalarin ve hasta yakinlarinin dikkatli bakislari altinda kitap okuyan ögrencilere Tekkeköy Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Saglam, Tekkeköy Belediyesi Kültür Müdürü Ramazan Cengiz, Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Hakan Çiftçi, Tekkeköy Ilçe Halk Kütüphanesi sorumlulari Cengiz Korkmaz ve Ülkü Yildiz ile hastanenin müdürleri eslik etti. Etkinligin ardindan ögrencilere çesitli hediyeler ve kitaplar verilerek program sonlandi.
Kaynak: İHA