Kars MHP'den Iftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Il Baskanligi’nin düzenledigi iftar yemegi yogun katilimla gerçeklesti.

Kars MHP'den Iftar
Ögretmen Evi’nde gerçeklestirilen iftar yemegine MHP Kars Il Baskani Tolga Adigüzel, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Kagizman Belediye Baskani Nevzat Yildiz, ilçe yönetimi ile birlikte 500 kisi katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ve duanin ardindan okunan ezan ile katilimcilar orucunu açti. Iftarda konusan MHP Il Baskani Tolga Adigüzel, “Içeriden ve disaridan Türk’ün iradesi, Türk’ün vatani esir alinmak isteniyor. Dün emperyalistler Gezi eylemlerinde yapamadiklarini, hendek-çukur olaylarinda yapamadiklarini, 15 Temmuz’da yapamadiklarini simdi patates, sogan, domates, benzin, dolar, ekonomi ile yapmaya çalisiyorlar. Bunlara karsi çok uyanik olmaliyiz. Bugün zilletin bilesenleri Cumhur Ittifaki’na karsi Amerika’dan medet ummakta, Amerika’dan iktidar dilenmekteler. Amerika ve Ingiltere büyükelçilerinin kapilarinda el pençe divan durmaktalar. Sosyal medyada yalan, iftira, algi olusturmaktadirlar ama milletimiz bunlarin tuzaklarina düsmeyecek kadar basiret sahibidir” dedi.

"Ey hainler, ey gafiller, ey ruhlarini, fikirlerini emperyalistlere satmis 6’li masanin kuklalari size sesleniyorum" diyen Adigüzel, “FETÖ’den, Kandil’den aldiklari emir ve talimatlarla sistematik bir sekilde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Baskanimiz, Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e saldiri içindeler. Tarla kongrelerinde yapamadiklarini sosyal medyada yapmaya çalisiyorlar. Ne kadar hain, ihanetçi, zillete düsmüs varsa hepsi, MHP’den o kadar korkuyor ki. Zillet ittifakinin fondas medyasi ve fondas anketörleri 53 yillik mazisi san ve serefle dolu olan Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, baraj alti gösterme yarisina girmisler. Ey hainler, ey gafiller, ey ruhlarini, fikirlerini emperyalistlere satmis 6’li masanin kuklalari size sesleniyorum. Bu hareket dualidir, bu hareket kutludur, bu hareket binlerce yigidini sehit vermis yüce bir harekettir. Barajlarinizi yika yika geliyoruz, ihanetlerinizi vura vura geliyoruz. Önde Türkmen beyi, ardinda milyonlarca çerisiyle birlikte biz bu sinsi kusatmayi yaracagiz, Türk milletini düstügü bu darbogazdan kurtaracagiz” diye konustu.

Adigüzel, “Patatesle, soganla, ülkemizi esir alamayacaksiniz. Arkaniza aldiginiz ser güçlerle Cumhur Ittifaki’ni yikacaginizi mi saniyorsunuz? Yikamayacaksiniz. Çünkü Cumhur Ittifaki Karabag’da hürriyetin adi, Firat Kalkani’nda, Zeytin Dali’nda, Baris Pinari’nda, Kandil’de, Gabar’da, Cudi’de, Çemçe-Madur’da bekamizin teminati, mavi vatanda bagimsizligimizin bekçisidir. Hülasa Türk’ün umudu, Türk’ün kalesi, Türk’ün son savunma hattidir Cumhur Ittifaki. Biz seferle emrolunduk, zafer Allah’tandir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketi hak ettigi en güzel yerlere tasimak için gece uyumayip, gündüz oturmayacagiz, yilmayacagiz, yikilmayacagiz, yorulmayacagiz. Inanin ve iman edin her seye ragmen basaracagiz. Bu vesileyle mübarek Ramazan-i Serif’in Türk Islam alemine ve mazlum milletlere hayirlar getirmesini Cenab-i Allah’tan niyaz eder, yaklasan Ramazan bayraminizi en kalbi duygularimla kutlarim. Yüce Allah, tuttugumuz oruçlari, kildigimiz namazlari, ibadet ve itaatlerimizi kabul etsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA