Vali Su, Koltugunu Çocuklara Devretti

MERSIN – İçel Valisi Ali Ihsan Su, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla makam koltugunu çocuklara devretti. Çocuklar, kurum müdürlerini arayarak talimat verdi.

Vali Su, Koltugunu Çocuklara Devretti
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulusunun 102. yili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla ögretmen ve ögrenciler, Vali Ali Ihsan Su’yu makaminda ziyaret etti. Il Milli Egitim Müdürü Adem Koca’nin da yer aldigi ziyarette Vali Su, makam koltugunu sirasiyla gelen ögrencilere devretti. Valilik makamini devralan ögrenciler kurum müdürlerini arayip yapilmasini istedikleri konularda talimat verdi.

Vali Su, ziyarette yaptigi konusmada, tüm dünya çocuklarinin bayramini kutladi. Su, “Sizleri bugün burada agirlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bizler devlet ve millet olarak sizlere en iyi sartlari hazirlamanin gayreti içindeyiz. Sizlerin de hazirlanan imkanlari en iyi sekilde degerlendirmenizi ve basarili olmanizi istiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açildigi 23 Nisan gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ilan ederek sizlere armagan etmis ve sizlere duydugu güveni göstermistir” dedi.

Ziyarette Vali Su, ögrencilerle sohbet ederek dersleri ve gelecek planlari üzerine konustu.

Kaynak: İHA