Kahramankazan'in Minik Baskanlari

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu ilkokul ögrencileri Muhammed, Ayla ve Irmak’a birakti.

Kahramankazan'in Minik Baskanlari
Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle ilkokul ögrencilerini agirladi. Baskan Oguz, ögretmenleriyle birlikte belediyeye gelen minik ögrencileri makam odasinin kapisinda karsiladi. Minik ögrenciler Oguz’a çiçek takdim ederken, Oguz da misafirlerine çesitli hediyeler verdi. Baskan Oguz, günün anlam ve önemi dolayisiyla baskanlik koltugunu minik Muhammed, Ayla ve Irmak’a birakti. Baskanlik koltuguna oturan miniklerin son derece heyecanli oldugu görüldü.

Minik ögrenciler Baskan Oguz’un herhangi bir talimatlarinin olup olmadigini sormasi üzerine, ilçedeki ögrenci ve çocuklara iliskin fikirlerini iletti. Baskan Oguz, ögrencilerin bu taleplerini dinleyerek notlar alip, hemen yerine getirilecegini söyledi.

Minik baskanlar ayrica, belediyenin ilçedeki okul ve ögrenciler için yaptigi çalismalar için Baskan Oguz’a tesekkür etti.

Çocuklarin ilçesi Kahramankazan

Baskan Oguz, Kahramankazanli çocuklar basta olmak üzere tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi. Ziyaretleri için ögrencilere tesekkür eden Oguz, “Sevgili çocuklar ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bugün bu makamlarda biz variz ama yarin sizler olacaksiniz. Sizler gelecegimizsiniz. Sizler yarinimizin ve ülkemizin teminati, gelecegin büyüklerisiniz. Yaptigimiz çalismalar ve uygulamalarla çocuklarin ilçesi olan Kahramankazan’imizda sizler için elimizden geleni yapiyoruz ve yapmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA