Baskan Simsek, 23 Nisan'da Koltugunu Devretti

Ankara Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, 23 Nisan sebebiyle koltugunu Ilkokul ögrencisi Zeynep Sevde Çelik’e devretti.

Baskan Simsek, 23 Nisan'da Koltugunu Devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle koltugunu Ahmet Ilhan Uysal Ilkögretim Okulu ögrencisi Zeynep Sevde Çelik’e devreden Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek minik ögrencinin dileklerini dinledi. 23 Nisan konusmasi ile makamdaki görevine baslayan Zeynep Sevde Çelik, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ülkemiz ve tüm dünya çocuklarina kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bu kutlu günü bizlere emanet ettigi için minnettariz” dedi.

Okul girislerine geri dönüsüm konteynerlerinin konulmasi talebini ileten minik ögrenci sözlerine söyle devam etti:

“Toplanan plastik ve kagitlarin geri dönüsümünden elde edilen gelirin okullarimiza bagislanmasi güzel olacaktir. Açilacak olan buz pateni ve tirmanma alaninin ilkokul ve ortaokul ögrencilerine ücretsiz olmasini istiyorum”

Birimleri de kontrol eden minik ögrenci Ilçe Milli Egitim Müdürü ile de telefonda konusarak çalismalari yakindan inceledi.

Baskan Simsek ise yaptigi konusmasinda sunlara degindi:

“Gelecegimiz olan çocuklarimizin bu mutlu günlerinde yanlarinda oldugumuzu ve yaptigimiz etkinliklerle onlarin keyifli bir gün geçirmelerini amaçladigimizi bilmelerini isterim. Gelecegimizin güvencesi olan çocuklarimizin, kendi basina karar verebilen, hayatin güçlükleri ile bas edebilecek ölçüde donanimli ve yetenekli gençler olarak yetistirilmeleri en büyük hedefimizdir.”

Baskan Simsek, bayram vesilesiyle belediyede keyifli bir gün geçiren ögrenciye hediyeler vererek, hatira fotografi da çekildi.
Kaynak: İHA