Baskan Cömertoglu Muhtarlarla Iftarda Bulustu

Malatya Arapgir Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, düzenlenen iftar yemeginde mahalle muhtarlarini agirladi.

Baskan Cömertoglu Muhtarlarla Iftarda Bulustu
Malatya Arapgir Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, iftar programindaki konusmasinda, muhtarlarin devlet ile millet arasinda köprü görevi gördügünü belirterek, “Hemserilerimizle bizler arasinda gönül köprüsü kuran degerli muhtarlarimiza minnettariz” dedi.

Arapgir Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar yemeginde mahalle muhtarlarini agirlayan Belediye Baskani Haluk Cömertoglu ve Ilçe Kaymakami Adnan Dogan, hem muhtarlarla sohbet etti hem de birlikte iftar açti.

Yemekte konusan Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, "63 mahallemizin muhtariyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutlulugunu hep birlikte yasamaya devam ediyoruz. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, hemserilerimizle bizler arasinda gönül köprüsü kuran degerli muhtarlarimiza minnettariz. Arapgir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazanin bereketini birlikte paylasiyoruz" ifadelerini kullandi.

Düzenlenen iftar yemegine Ilçe Kaymakami Adnan Dogan, Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, Deregezen Jandarma Karakol Komutani Serafettin Demircioglu, Ilçe Emniyet Amiri Hasan Yasin Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Muharrem Yedekci, Iyi Parti Ilçe Baskani Mehmet Ince, Deva Partisi Ilçe Baskani Erol Avsaroglu, Saadet Partisi Ilçe Baskani Selim Metin, Belediye Baskan Yardimcilari Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlari katildi.

Baskan Cömertoglu, program sonunda muhtarlara duvar saati hediye etti.
Kaynak: İHA