7'Den 70'E Herkes Bu Senlikte Eglendi

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen ve 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdigi senlikte minikler gönüllerince eglenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

7'Den 70'E Herkes Bu Senlikte Eglendi
Akyazi Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen etkinlik yogun ilgi gördü. Ilçe merkezinde gerçeklesen etkinliklerde birbirinden havali oyuncaklar ve oyun parkurlarinda eglenen çocuklar, jonklör, sihirbaz, Kukla Show, karnaval yiyecekleri, panayir oyunlari, yarismalar, Akyazi Belediyesi Sokaktan sanata ekibi tarafindan hazirlanan tiyatro ve palyaço oyunlari ile eglenceli sunumlarla gönüllerince eglendi. Iki gün sürecek olan etkinlige 7’den 70’e tüm Akyazililar yogun bir talep göstererek katildi.

Bayram havasinda geçen senliklerde birçok oyunu büyük bir keyifle oynayan çocuklar unutulmaz bir gün yasarken anne ve babalarda çocuklarinin eglencelerine ortak oldu. Etkinlige katilimin yogun oldugu ilk günde Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, pandemi, ekonomik kriz, soguk hava gibi etkenlerden dolayi vatandaslara moral olmasiyla çesitli etkinliklerin düzenlendigi bir senlik programi yapmak istediklerini belirtti.



“Havalarda isinmaya basladigi için böyle bir senlik planladik”

7’den 70’e herkesin ilgi gösterdigi senlikte açiklamalarda bulunan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Pandemi, ekonomi kriz, soguk, yagmur derken bu günleri gördük. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla hem de Ramazan etkinligi çerçevesinde ve artik havalarda isinmaya basladigi için böyle bir senlik planladik. Bu etkinlige çocuklar ve aileleri yogun bir ilgi gösterdi. Geçen yil ilkini yapmisti bu ilki gibi degil ama 23 Nisan çerçevesinde çocuklarimizi eglendirme, büyüklerimize de Ramazan etkinlikleri maksadiyla programi düzenlemis olduk. Ben bütün çocuklarin bu bayramini kutluyorum. Ramazanin da son günleri yasiyoruz Insallah güzel bir bayram geçiririz” dedi.

Kaynak: İHA