Zeytinlibahçe Caddesi Yenileniyor

İçel Büyüksehir Belediyesi, Akdeniz ilçesinde trafik yogunlugu en fazla olan Zeytinlibahçe Caddesini asfaltliyor. Yaya ve araç sirkülasyonunun tüm gün yogun oldugu caddede önce freze çalismasi gerçeklestiren ekipler, ardindan sicak asfalt serimi gerçeklestirdi.

Zeytinlibahçe Caddesi Yenileniyor
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi ekipleri, merkez Akdeniz ilçesi Ihsaniye Mahallesinde çalismalarina devam ediyor. Ekipler, en islek caddelerden biri olan Zeytinlibahçe’de asfaltlama çalismasi baslatti. 52 katli gökdelen ve İçel Adalet Sarayinin da oldugu bölge; is ve ticaret sirkülasyonu açisindan da en yogun bölgelerden birini olusturuyor.

Araç ve yaya trafiginin neredeyse günün her saatinde yogun oldugu 700 metre uzunlugundaki Zeytinlibahçe Caddesinde çalisma yapan ekipler, önce freze ile asfalta hazirlik çalismasini tamamladi. Trafikte aksama yasanmamasi adina yolu kismi olarak kapatarak çalismalarini sürdüren ekipler, zemin iyilestirmesinin ardindan sicak asfalt serimine geçti.

Çalismalar çerçevesinde 2 bin 200 ton sicak asfalt serimi gerçeklestiren ekipler, yolu ulasim için konforlu hale getirdi. Ekipler kisa sürede asfalt çalismasini tamamlayarak yolu trafige açti.
Kaynak: İHA