Osmaneli'nde Vatandaslar Iftarda Bulustu

Osmaneli Belediyesi tarafindan verilen iftar programinda Inönü mahallesinde bulunan vatandaslar bir sofrada toplandi.

Osmaneli'nde Vatandaslar Iftarda Bulustu
Inönü Mahallesinde düzenlenen iftar programina, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Il genel meclis üyeleri, siyasi parti baskanlari, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

Ilahi grubu tarafindan seslendirilen ilahiler, iftar öncesinde manevi bir havanin olusmasini sagladi. Osmaneli Belediyesi olarak üzerlerindeki sorumluluk geregi halkla iç içe olduklarini ve ayni masada bulusup oruç açtiklarini söyleyen Belediye Baskani Münür Sahin, “Rahmet ve bereket ayi Ramazan’da düzenlenen Mahalle iftarlarini bu güzel ayin ruhuna yakisacak sekilde organize ettik. Gösterilen ilgi ve katilimdan dolayi tüm Inönü Mahallesi sakinlerine çok tesekkür ederim. Mahallemizde kardeslik, paylasma ve bereket adina gerçekten muhtesem ve çok güzel bir manzara hakim. Allah’a binlerce kez sükürler olsun ki, bizi yine Ramazan ayina ve oruçlu oldugumuz bir gün iftara kavusturdu, Inönü Mahallemizde kardeslerimizle birlikte, sevgi ve dostluk içerisinde iftar yapiyoruz. Biz hep birlikte beraber olarak kardeslik ve paylasma ruhu içerisinde bugün bir arada iftar yapiyoruz. Mahalle iftarlarinin amaci birlik ve beraberligimizi saglamlastirmaktir. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Allah birligimize beraberligimize göz dikenlere firsat vermesin. Bu aziz millet kardesligine ve birligine kast etmek isteyenlere asla kucak açmaz, asla onlara meydan vermez. Kardeslik iftarlarimiza özellikle çocuklarimizin ve bayanlarimizin gösterdigi ilgi bizi daha fazla mutlu etmektedir” seklinde konustu.

Daha sonra konusan Kaymakam Yüksel Ünal ise “Ramazan ayi, birlik, beraberlik ve paylasma duygularinin en yogun olarak yasandigi aydir. Ülkemizin, Milletimizin ve Ilçemizin her gününün böyle birlik ve beraberlik içinde olmasini Yüce Allah’tan diliyorum. Bu vesileyle; bu programda katkisi olan, Belediye Baskanligimiza ve hayirsever vatandaslarimiza yönetici kadrolariyla birlikte tüm halkimiza tesekkür ediyorum. Yaklasmakta olan Ramazan bayraminizi da kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA