Ordu'da 23 Nisan Coskusu

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan kirsal mahallelerdeki okullarda egitim alan ögrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dahilinde etkinlikler düzenleniyor.

Ordu'da 23 Nisan Coskusu
Kirsal mahallelerde bulunan 9 köy okulunda gerçeklestirilen 23 Nisan kutlamalarini çocuklar sevinçle karsilarken ögretmenler ve veliler de bayram coskusunun köylere tasinmasindan memnun olduklarini belirtiyor. Kutlamalar çerçevesinde okullari bayraklar ve balonlarla süsleyen Altinordu Belediyesi ekipleri, çocuklara hem Türk bayragi hediye ederek hem de Belediye Baskani Askin Tören’in çesitli hediyelerini ulastirarak bayram sevinci yasatiyor. Çocuklar için eglenceli oyunlarin yer aldigi kutlamalarda çocuklar eglenceli vakit de geçiriyor.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, 23 Nisan tarihinin önemine deginerek, “Her 23 Nisan, atalarin mirasi çocuklarimizin suuruyla hep taze kalan, umudu her daim yenileyen bir anlayisin ifadesidir. Bunun da ötesinde çocuklarimizin taptaze ve saf dilleriyle, ayrimsiz bir sekilde dünyanin tüm milletlerine baris ve umut çagrisi yapariz her 23 Nisan’da. Çocuklarimizin mutlu bir sekilde yasayacaklari, hatta onlarin da çocuklarinin müreffeh bir sekilde yasayacaklari sehri insa etmekte kararliyiz. Buradan hareketle, umudumuzu her dem taze tutan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni içtenlikle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA