Nazilli'de Sampiyonlar Kupalarini Aldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 23 Nisan Futbol Bahar Senligi gerçeklestirilen final maçlari sonrasinda tamamlanirken, dereceye giren takimlara kupalari ve hediyeleri verildi.

Nazilli'de Sampiyonlar Kupalarini Aldi


Nazilli Kaymakamligi’nin onayi ile Nazilli Belediyespor Kulübü organizasyonunda, Nazilli Belediyesi, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ortakligiyla yapilan 23 Nisan Futbol Bahar Senligi ödül töreni ile sona erdi. Finalde Yildizlarda Beseylül Ortaokulu, Miniklerde Atatürk Ortaokulunun sampiyon oldugu turnuvanin ödül töreni Nazilli Belediyespor Yildirim Demirören tesislerinde yapildi.

Törene Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Baskani Ünal Önal, Nazilli Belediyespor Baskan Yardimcisi Erkan Abbasoglu, Asbaskan Oktay Asuman, Futbol Sube Sorumlusu Naim Atmaca, Basin Sözcüsü Ümit Özmen ile Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek, Nazilli Belediyesi Baskan Yardimcisi Kadir Mutlu, Nazilli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Güven Eker, Nazilli Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Tasdemir, turnuvaya katilan okul müdürleri, beden ögretmenleri ve ögrenciler katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan tören protokol konusmalari ile devam etti. Daha sonra derece giren okullara ödülleri protokol üyeleri tarafindan takdim edildi.

Turnuvanin çok verimli geçtigini dile getiren Nazilli Belediyespor Baskani Ünal Önal, turnuvada 20 ögrenci altyapi antrenörlerinin dikkatini çektigini ifade etti.

Baskan Önal, “10 gün boyunca 24 okulumuzun katildigi futbol senligimizin bugün kapanisini yaptik. Ben burada emegi geçen bütün paydaslarimiza tesekkür ediyorum. Altyapi hocalarimizin seçtigi ve dikkatini çeken 20 ögrencimize lisans çikarilmasi için görüsme yapacagiz. Çok mutlu oldum. Bu insallah takimimiz için bir temel olur, güzel seyler olur diye düsünüyorum. Basarili olan ögretmen ve ögrencilerimizi tebrik ediyorum. Hayirlara vesile olsun” dedi.



Ögrencilerin turnuvada gösterdikleri performanstan dolayi kutlayan Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan da, “Çok güzel bir proje. Planlayan herkese tesekkür ederim. Güzel bir süreçti. 24 takim ve 200’e yakin oyuncunun kendilerini gösterdikleri senligimizde, 9 altyapi antrenörümüz tarafindan takip edilen güzel bir süreçti. Ünal Önal Baskanimizin da dedigi gibi 200 ögrencinin içinde 20 ögrencimizi alt yapimizda degerlendirilmesi için çalisma yapacagiz. Futbol büyük bir ekonomi. Bu ekonominin döndürülebilmesinin çesitli yollari var. Nazilli ölçeginde sehirlerin ve kulüplerin burada basarili olabilmesi için en büyük etkenlerden birisi alt yapidir. Gençlerimiz sporla ugrasip kötü yollara gitmeyecek, kulübümüzde oyuncu kaynagi bulmus olacak. Yarinlara siz gençlerin sayesinde gidecegiz. Verilen hizmetlerden dolayi tesekkür ederiz” diye konustu.



Çocuklarin hayatlarinda sporun bulunmasinin çok önemli oldugunu dile getiren Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy ise, “Sizlerin en iyi sekilde hayata hazirlanmaniz ve gelecegin emaneti olan siz gençlerimizin hem centilmen hem mücadeleci hem düstügü zaman ayaga kalkabilen hem de yenildigi zaman rakibinin elini sikabilen hem de mücadeleden vazgeçmeyen bir karaktere sahip olmanizi istiyoruz. Iste sporun siz çocuklarimiza kazandiracagi en önemli seylerden bir tanesi budur. Mutlaka ki aranizdan gelecegin yildizlari seçilecektir. Sunu hiçbir zaman unutmamaniz lazim, gençlerimizin yetiskinlik dönemleri dahil sporun içinde bulunmasidir. 13 gün boyunca yaptiginiz mücadele hayatin provasidir. Bu etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ederim. Elbette bu tür turnuvalarda bir birinci olacak ama bu tür etkinliklere de katilan ögrencilerimiz sampiyon. Çünkü bu bir irade buraya gelerek mücadele etmeniz bile bir kiymet deger” ifadelerini kullandi.

Nazilli’de 28 Mart Pazartesi günü baslayan ve 13 gün süren turnuvada farkli 15 okul, minikler ve yildizlar kategorisinde toplam 30 müsabaka yapildi. Minikler kategorisinde Atatürk Ortaokulu Sampiyon olurken, Turan Ortaokulu 2’nci, Beseylül ortaokulu 3’üncü ve Mehmet Sofuoglu Ortaokul da 4’üncü oldu. Yildizlarda ise Beseylül Ortaokulu Sampiyon olurken, Mehmet Sofuoglu Ortaokulu 2’nci, Atatürk Ortaokulu 3’üncü ve Nahit Mentese Ortaokulu ise 4’üncü oldu. Dereceye giren okullara kupa, plaket ve hediyeleri Kaymakam Sedat Sirri Arisoy, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Kulüp Baskani Ünal Önal ve protokol üyeleri tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA