Lüks Mobilyalar Online Platforma Tasindi

Son dönemde fiyat artislariyla gündeme gelen mobilya sektöründe dijitallesme adimlari atiliyor. Teknolojik bir girisimle olusturulan online platform üzerinde lüks mobilya siparisi verilmeye baslandi.

Lüks Mobilyalar Online Platforma Tasindi


Mobilya sektörü hem yurt içi hem de yurt disina satis yaparak ekonomiye katkida bulunuyor. 45 lüks mobilya firmasinin bir araya gelerek kurdugu e-ticaret platformu Moleron, Türkiye ile birlikte Avrupa’ya da satis yapmayi hedefliyor. Su an Türkiye’de 67 sehre hizmet verilirken yakin zamanda ise 81 hizmet verme hedefleniyor.

"81 ile yayildiktan sonra Avrupa’ya yayilmak istiyoruz"

Girisim hakkinda açiklamalarda bulunan Moleron Yönetim Kurulu Baskani Ali Karabacak, “Mayis ayinda Türkiye’de mobilyanin isleyis seklinde degistirmeyi hedefliyoruz. Su anda 45 firma ile yola devam ediyoruz. Yilsonuna kadar 100 firmaya ulasmak istiyoruz. Türkiye’deki toplam ciromuz 55 milyon dolar civarinda. Biz bunu 100 milyon dolara çikartmayi hedefliyoruz. Türkiye’de su anda 67 ilde variz ama 81 ile hitap ediyoruz. 81 ile yayildiktan sonra Avrupa’ya yayilmak istiyoruz” dedi.



"Türkiye’nin tamamina yayildiktan sonra Avrupa’ya da hizmet vermek istiyoruz”

Türkiye’deki 45 tane meslektastan olusan güçlü bir mobilya platformu kurduklarini aktaran Karabacak, “Bu platformda Türkiye’mizin her noktasina bir tik ile Türkiye’nin istedigi sehrine ücretsiz kurulum ve ücretsiz sevkiyat ile sahip olabilecek. Insanlar internetten almaya cesaret edemedigi lüks mobilyalari bu platform ile gönül rahatligi ile alabilecekler. Burada insanlarimiza internetten begendigi mobilyalari magazalarimizda dokunma firsati veriyoruz. Böylelikle insanlar daha rahat bir sekilde alabiliyor” seklinde konustu.



Avrupa’da yasayan vatandaslar içinde projelerinin oldugunu vurgulayan Karabacak, “Ekipler olusturduk. Bu ekipler arastirma yapiyor. Onlara göre özel ürünler tasarlamak istiyoruz. Çok yakinda hem lojistigi hem de kurulumunu kendimiz yapacagiz” diye konustu.



“Internetten aldigimiz mobilyalari yerinde görmeye geldik”

Platformdan alisveris yapan Gül Aslan, “Eskisehir’den geldim. Is nedeniyle Istanbul’a tasindik. Internetten aldigimiz mobilyalari yerinde görmeye geldik. Platformdan çok memnun kaldim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA