Kaymakam Bütün Koltugunu Minik Eymen'e Devretti

KASTAMONU – Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Kaymakamlik makami koltuga temsili olarak oturan 2’nci sinif ögrencisi, kurumlara talimat verdi.

Kaymakam Bütün Koltugunu Minik Eymen'e Devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla makam koltuklarina ögrenciler oturdu. Hanönü ilçesinde Sehit Faruk Karagöz Ilkögretim Okulu 2’inci sinif ögrencisi Eymen Burhan Güngören, Kaymakamlik kaymakami koltuguna oturdu. Kaymakamlik makam koltugunu devralan Güngören, daha sonra çesitli kurumlari arayip talimatlar verdi.

Kaymakamlik makaminda gerçeklesen temsili yer degistirme programina Sehit Faruk Karagöz Ilkokulu Müdürü Ömer Çapkin, Sinif Ögretmeni Betül Çukur ve Kaymakam olmak isteyen ögrenci katildi.

Ögrencilere hediye takdim eden Kaymakam Bütün, “Çocuklarimizin iyi egitilmesi, topluma ve insanliga hayirli bireyler olmasi için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarimizi yetistiren anne ve babalari ile ögretmenlerine tesekkür ederim. Hayatimiza anlam katan tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA