Itfaiyeciler Iftarda Bulustu

Bozüyük Belediyesi Itfaiye Müdürlügü personeli, emekli olan çalisma arkadaslariyla iftar yemeginde yeniden bir araya geldi.

Itfaiyeciler Iftarda Bulustu
Bozüyük Belediyesi Itfaiye Müdürlügü’nde düzenlenen iftar programinda uzun yillar birbirini görmeyen ve bazilarinin ise birbirini hiç tanimadigi bir ortamda bir araya gelen itfaiye camiasi "biz bir aileyiz" mesaji verdi. Ezanin okunmasiyla hep birlikte oruçlar açilarak dualar edildi. Iftar yemeginin hemen ardindan Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’da programa katilarak itfaiyecilerle bir süre sohbet etti. Baskan Bakkalcioglu programda yaptigi konusmada; "Bu aksam Itfaiyecilik meslegine yillarini veren emekli kahramanlarimizin nöbeti devrettikleri yeni itfaiyeci arkadaslari ile bulustugu iftar sonrasinda kahramanlarimizla bir araya gelerek çay içip sohbet ettik. Hepsi birbirinden degerli, canlari pahasina, can kurtarmayi kendilerine görev edinmis kahramanlarimiza özverili çalismalari nedeniyle tesekkür ediyorum. Ayaginiza tas degmesin" dedi.

Programa katilan emekli itfaiyeciler de unutulmamanin ve hatirlanmanin verdigi mutlulukla bu anlamli organizasyon için görevdeki arkadaslarina tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA