Denizli'de Iftar Sofrasi TOKI Evlerinde Kuruldu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin gönül sofrasi gelenegi Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKI Konutlari önünde yapildi. Vatandaslarin ev sahibi olmasinin çok güzel oldugunu belirten Baskan Zolan, “Onlarin yüzündeki mutlulugu, huzuru görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Denizli'de Iftar Sofrasi TOKI Evlerinde Kuruldu


Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayinda geleneksellestirdigi mahalle iftari Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKI Konutlari önünde yapildi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi iftar programina Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, mahalle muhtarlari ve binlerce vatandas katildi.

Burada vatandaslarin ramazanlarini tebrik eden Baskan Zolan, mahalle sakinleriyle birlikte ayni sofrada dua edip oruçlarini açti. Baskan Zolan iftar sonrasi basin mensuplarina yaptigi açiklamada ramazan ayinin çok güzel geçtigini belirterek, bu güzellikleri hemsehrileriyle birlikte yasamaktan büyük bir mutluluk duydugunu söyledi.

Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKI Konutlari bölgesinin Denizli’nin yeni yerlesim yerlerinden biri oldugunu belirten Baskan Zolan, “Burada basta Sayin Cumhurbaskanimizin talimatlari, bizlerin talebi ve gayretleriyle TOKI Konutlari için uzun bir çalisma yapildi ve artik insanlarimiza evlerini teslim eder hale geldik” dedi.



“Onlar bizim için kiymetli”

Denizli’de vatandaslarin konut ihtiyacinin karsilanmasi için gayretlerinin hep sürdügünü, gerek merkezde gerekse ilçelerde TOKI Konutlari yaparak bugünlere geldiklerini anlatan Baskan Zolan, “Burasi büyük bir alan ve büyük bir nüfus yasiyor. Denizli’mizin konut ihtiyacini karsilayacak sekilde planlandi ve yapildi. Vatandaslarimizin ev sahibi olmasi kadar güzel bir sey yok. Onlarin yüzündeki mutlulugu, huzuru görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Eksik konulari da vatandaslarimizla görüserek gidermeye çalisiyoruz. Ama esas olan insanlarimizin basini sokacagi, kaliteli konutlarina kavusmasidir. Bu mutlulugun en büyügüdür. Onlar bizim için kiymetli. Konut sahibi tüm hemsehrilerimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA