Çelik'ten 23 Nisan Mesaji

Adiyaman Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Fehmi Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle mesaj yayimladi.

Çelik'ten 23 Nisan Mesaji
Adiyaman Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Fehmi Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami mesajinda, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açildigi 23 Nisan 1920, ‘Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir.’ diyerek bagimsizligimizi ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettigimiz tarihtir. Anadolu’dan dört kitaya tasan bin yillik adalet ve refah gayesinin kesintisiz sürmesi için verilen Milli Mücadelemiz, milletimizin istiklal ve hürriyet askinin silinmez bir mührü olarak tarihe geçmistir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk böylesi zorlu kosullar sonrasinda geçmisimizi unutmadan gelecegimizi sekillendirecek nesillerimiz olan çocuklarimiza 23 Nisan gününü armagan etmistir. Geçmisten bugüne tüm yurtta oldugu gibi Adiyaman’imizda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutluyoruz.

Bu vesileyle basta Milli Mücadele Baskomutani Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere tüm kahramanlarimizi saygiyla aniyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurulusu’nun 102.Yilini tebrik ediyor, tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA