Bursa Saglik-Sen'de Seçim Heyecani

Bursa’da on binlerce saglik çalisanin mensubu oldugu Saglik-Sen Bursa Subesi’nde kongre heyecani basliyor.

Bursa Saglik-Sen'de Seçim Heyecani
Ilker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Idari ve Mali Hizmetler Müdürü Tamer Elinç, baskanliga aday oldugunu açikladi.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bagli Saglik-Sen Bursa Subesi’nin 2022 yili içinde yapilacak Olagan Seçimli Genel Kurulu için Ilker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Idari ve Mali Hizmetler Müdürü Tamer Elinç baskan adayligi için çalismalarina start verdi. Bilgi birikim ve tecrübenin yani sira istisare kültürüyle Saglik-Sen Bursa Subesi’ni yönetmeye talip oldugunu bildiren Tamer Elinç, her kesimin takdirini toplayacak bir yönetim kurulu olusturacaklarini söyledi.



Cefakar ve fedakar saglik çalisanlarinin içinden gelen biri olarak tüm sorunlari bildigini ve çözüm için projelerinin hazir oldugunu belirten Tamer Elinç, “20 yildir böyle serefli ve sefkatli bir ailenin mensubu olarak görev yapmanin onurunu yasamaktayim. Bu süreç içerisinde tecrübelerimle tüm saglik çalisanlarimizin hasret ve umutla bekledigi, yüzleri güldürecek yeni proje ve felsefeler ile bu onurlu göreve hazirim. Ben ve yol arkadaslarim; liyakat sahibi, basarili, saygili ve ekip ruhu olan kisilerle adil ve seffaf bir yönetim tarziyla, saglik çalisanlarina hak ettikleri hizmeti vermek için yola çikiyoruz. Hedeflerimizi ve yol haritamizi önümüzdeki günlerde yine basin ve sosyal medya araciligi ile paylasacagimi kamuoyunun bilgilerine sunarim” dedi.

Kaynak: İHA