ATSO Baskani Uslu'dan 23 Nisan Mesaji

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kurulusunun 102’inci yil dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

ATSO Baskani Uslu'dan 23 Nisan Mesaji
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 102’nci yildönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle bir mesaj yayimlayan Uslu, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bagimsizliga giden yolumuzun aydinlandigi TBMM’nin açildigi 23 Nisan tarihini gelecegimizin teminati çocuklarimiza bayram olarak armagan etmesi ile iki büyük gururu bir arada yasiyoruz.

Tarihimizin en zor dönemlerini yasadigimiz Kurtulus Savasi yillarinda halkin temsilcilerinden olusan Büyük Millet Meclisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliginde vatanin bütünlügünün korunmasina ve tam bagimsizligin kazanilmasina yönelik aldigi kararlar ile egemenligimizin en büyük teminati olmustur.

Her türlü zorlugun ve yoklugun yasandigi dönemde halkimiz kadiniyla, erkegiyle, genciyle yaslisiyla yurdun dört bir yanindaki isgalci güçlere karsi, tarihte benzerine az rastlanir bir direnis göstererek Kurtulus Savasi’ni gerçeklestirmistir. Büyük Önderimiz, bu zor günlerin kurtulusu olan Büyük Millet Meclisi’nin açildigi tarihi, gelecegin emanetçileri olan çocuklarimiza bayram olarak armagan etmistir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami tüm dünya çocuklarinin ilk ve tek çocuk bayrami olarak kutlanmaya baslamistir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugünün küçükleri yarinin büyükleridir’ sözleri ile daha da anlam bulan bu önemli gün, yarinimizin emanetçileri çocuklarimiza verdigimiz deger ve onlara olan inancimizin da sembolü olmustur.

TBMM’nin açilisinin 102’nci gurur yilini yasarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaslarini ve vatan topraklarinin bagimsizligi için canlarini vermekten çekinmeyen sehitleri ve gazileri minnetle aniyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimizi kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA