Vali Isik, Muhtarlarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Isik, Muhtarlarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi
Valilik Karamanoglu Mehmetbey Toplanti Salonunda 20 mahalle muhtari, Vali Yardimcisi Mehmet Özmen, Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Belediye Baskan Yardimcisi Eyüp Hüsamettin Arslan ve kurum müdürlerinin katilimiyla gerçeklesen toplanti Vali Mehmet Alpaslan Isik’in açilis konusmasiyla basladi.

Konusmasina yapilan çalismalarla ve güncel konularla ilgi kisa bilgilendirmelerde bulunarak baslayan Vali Isik “Zor sartlarda ve ayni zamanda bereketli bir kis geçirildigini bu durumun ilimize ve çiftçilerimize güzel bir sekilde yansiyacagini ifade etti.

Konusmasinda, Türkiye’de korona vaka sayilarinin dün itibariyle 4 bin seviyelerinde seyrettigini belirten Isik, “Basindan bu yana sizlerle ortak olarak yürüttügümüz mücadelede yapmis oldugunuz katkilardan dolayi hepinize tesekkür ediyorum. Elhamdülillah ilimizde çok büyük sorun yasamadik saglik sektörümüzü herhangi bir sikintiya sokmadik, zaman zaman yer dolulugu anlaminda zorlansalar da sag olsunlar özveriyle çalistilar onlara da huzurlarinizda tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmasinin devaminda muhtarlara seslenen Vali Isik, "Mübarek Ramazan ayi içerisindeyiz, yaptiginiz yardimlari biliyoruz. Vakif araciligiyla da ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza yardimlarimiz devam ediyor. Mahallelerinizde ihtiyaç sahibi vatandaslarimiz varsa bizimle irtibata geçin. Amacimiz vatandaslarimizin Ramazan ayini rahat geçirebilmesini saglamaktir” seklinde konustu.

Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügünce yapilan çalismalarla ilgili Sube Müdürü Dogan Yeni tarafindan yapilan bilgilendirme sunumu ve "AFAD Acil" adli mobil uygulama hakkinda katilimcilara Il Afet ve Acil Durum Müdürü Serife Han tarafindan yapilan bilgilendirmeyle devam eden toplanti, Vali Mehmet Alpaslan Isik’in sorun ve taleplerini iletmek isteyen muhtarlara sirasiyla söz vermesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA