Savastepeli Gençler MHP'ye Üye Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskanliginin geleneksel hale getirdigi iftar programi Savastepe ilçesinde gerçeklesti. Iftar programi öncesi Savastepeli gençler MHP’ye üye olarak, siyasete adim atti.

Savastepeli Gençler MHP'ye Üye Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Balikesir Il Baskanliginin geleneksel ramazan iftarlarina devam ediyor. Iftar gelenegi Savastepe ilçesinin de genis bir katilim ile yapildi. Milliyetçi Hareket Partisi Balikesir Il Baskani Ekrem Gökay Yüksel, Il Baskan Yardimcilari, Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Sen’e Bagli Sendikalarin Sube Baskanlari, Teravih namazi sonrasinda Savastepe’yi ziyaret ederek, Savastepe Ilçe Baskani, Belediye Meclis Üyeleri ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile istisare ettiler. Akabinde üye kayit programi sonrasi gerçeklestirilen törende gelecegin mimari gençlerin partiye üye kayitlari gerçeklestirildi.

Baskan Yüksel, HMP’ye üye olan gençleri tebrik ederek, siyasi hayatlarin da basarilar diledi ve birlikte hatira fotografli çektirildi. Baskan Yüksel ve partililer üye kaydi sonrasi esnafi ve vatandaslari ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Baskan Yüksel, misafirperverlikleri için Savastepeli vatandaslara, hem de üye programimiza gösterdikleri teveccüh için gençlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA