Ramazan Coskusu Ünye'yi Sardi

Ordu’nun Ünye ilçesinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan Ramazan etkinlikleri çocuklar ve ailelere unutulmaz bir gün yasatti.

Ramazan Coskusu Ünye'yi Sardi
Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ramazan ayi nedeniyle 19 ilçede devam eden görsel sanat etkinliklerinin yer aldigi ‘etkinlik tiri’ Ünye ilçesinde çocuklara ve ailelere doyasiya bir gün yasatti.

Ünye Cumhuriyet Meydaninda bulunan alanda etkinlik tirinin gelmesiyle toplanan çocuklar ve ailelere ilk olarak Hacivat-Karagöz, deneylerle bilim, çocuk tiyatrosu, Asuk Masuk, yetiskin oyunu, tasavvuf müzigi konseri izletilirken program sonlarina dogru ise sohbet, Kur’an tilaveti ve dua programlari yer aldi.

Yüz boyama, deneyler, oyunlar

Ordu Büyüksehir Belediyesinin Ramazan ayi etkinlikleri kapsaminda “Vakit Tamam Birlikte Ramazan” sloganiyla gerçeklestirilen aktivitelerde çocuklarin yüzleri boyanirken, diger yandan aileler ve çocuklarla deneyler yapilarak bilim farkindaligi olusturuldu.

Küçük hediyelerle büyük mutluluklar

Ordu Büyüksehir Belediyesinin Ünye Cumhuriyet Meydaninda düzenledigi birbirinden renkli yarismalara katilan onlarca çocuga, balonlar ve çesitli küçük hediyeler verilerek mutluluklarina ortak olundu.
Kaynak: İHA