Kars'ta, Gazeteciler Cemiyetinde Devir Teslim Yapildi

Kars Kuzeydogu Gazeteciler Cemiyeti Dernegi (KKDGC) Baskanligini yapan Ercüment Dasdelen, bayragi yeni Baskan Yargiç Harmankaya’ya teslim etti.

Kars'ta, Gazeteciler Cemiyetinde Devir Teslim Yapildi
Devir teslim törenin ardindan KKDGC Baskanligi ziyaretçi akinina ugradi. Baskan Yargiç Harmankaya ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek üzere kentte bulunan STK Baskanlari, Kurum ve Daire emirleri cemiyet binasi bizzat gelerek hayirli olsun dileklerinde bulundular.

KKDGC Baskanligini basta Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, olmak üzere Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kars Il Müdürü Abdulkadir Ayluçtarhan, Milli Egitim Müdürü Aydin Acay, Kars Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Dogan Yildiz, Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Egitim Fakültesi Sosyal Bilimler ve Türkçe Egitimi Bölümü Bölüm Baskani Prof. Dr. Cevdet Bozkus, Kars Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ertugrul Alibeyoglu, Yesilay Sube Baskani Sefer Özabay, Kars Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdür Yardimcisi Selçuk Akgül, SGK Isverenler Servisi Sefi Çetin Erboga, Fotograf Sanatçisi Özgen Besli ziyaret ederek Baskan Harmankaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettiler.

Öte yandan Baskan Harmankaya, ziyaret gelenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA