Depo Yangini Geceyi Gündüze Çevirdi

Kahramanmaras’ta bir ikametin kullanilmayan deposunda çikan yangin mahalleyi gündüze çevirdi. Itfaiye ekibinin yerinde müdahalesi yangini büyümeden kontrol altina alirken, kisa süreli panik yasandi.

Depo Yangini Geceyi Gündüze Çevirdi
Edinilen bilgiye göre olay, Onikisubat Ilçesi Magarali Mahallesi, Magrali Ökkes Caddesi üzerinde yer alan bir ikamete ait depoda meydana geldi. Bir anda yangini gören çevre sakinleri durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri hemen iki koldan yangina müdahale etti. Yaklasik 20 dakikalik müdahalenin ardindan alevler büyümeden kontrol altina alindi. Sogutma çalismalarinin devam ettigi yanginda herhangi bir yaralanma olmaz iken maddi hasar olustu. Yanginin çikis nedeni ise yapilacak incelemenin ardindan netlik kazanacak.

Olay yerinde bulanan Mustafa Elata sunlari söyledi: “Balkonda sigara içiyordum. Bir baktim dumanlar çikti. Dumanlar çikinca ev sahibini uyararak itfaiye ekiplerini aradik. Arka sokakta bulunan araçlarin hepsini çektirdim. Itfaiye arabalarinin oradan da girmesini sagladim. Iki yönde müdahale olunca, yangin söndürüldü” dedi
Kaynak: İHA