Defterdar Koças, Veda Ziyaretlerine Basladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla 9 Nisan’da Resmi Gazete’de yayimlanan atama kararlariyla Isparta’ya Karabük Defterdari Osman Koças, veda ziyaretlerine basladi.

Defterdar Koças, Veda Ziyaretlerine Basladi
Resmi Gazete’de yayimlanan atama karari çerçevesinde, Karabük Defterdari Osman Koças, Isparta Deterdarligi’na, Isparta Defterdari Nazim Kaya ise Karabük Defterdarligi’n atandi.

Koças, tayini çikmasi dolayisiyla kentte veda ziyaretlerine basladi.

Yaklasik 9 yildir Karabük’te görev yapan ve okudugu siirlerle edebiyatçi yönüylede sevilen Koças, isadamlarina veda ziyaretlerinde bulundu.

Veda ziyaretleri içersinde Çebioglu Yönetim Kurulu Baskani Adnan Çebi’yi makaminda ziyaret eden Koças, “ Karabük severek görev yatigim ve halkini insanini çok sevdigim bir sehir. Herkesten her zaman sicak dostluk, sevgi ve saygi gördük. Adnan Çebi’de bunlardan biri ve kendisi adeta kardesim gibiydi. Karabük sanayicisi, isadami, halki, devletine sadik vergisine sadik bir kent. 9 yil boyunca Adnan Çebi gibi, degerli isadamlarimizin sanayicilerimizin katkilari ile Karabük Vergi dairesini çok iyi bir konuma getirdik. 9 yil boyunca çok güzel dostluklarimiz ve kardesligimiz oldu. Sonuçta bir ayagimiz hep burada. Gidip gelmeye devam edecegiz” dedi.

Isadami Adnan Çebi ise, Koças’a ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, yeni görev yerinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA