Berber Koltugunda Öldürülen Gencin Annesinden Sok Iddialar
Gaziantep’te geçtigimiz haftalarda berber koltugunda tiras olurken kursunlanarak öldürülen Yasin Demir’in annesi, oglunun sadece bir kizi severek evlendigi için bu durumu hazmedemeyen kizin amcasi tarafindan öldürüldügünü söyledi. Acili anne, oglunun katili oldugu iddia edilen sahsa oglunu öldürmemesi karsiliginda 50 bin lira verdigini de iddia etti.

Acili anneden sok iddialar
Üç ay önce evlendirdigi oglunun öldürülmesiyle büyük bir aci yasayan Yusuf Demir’in annesi Ülger Demir, olayin üzerinden 25 gün geçmesine ragmen katil zanlisinin hala bulunamadigini ifade ederek acilarinin her geçen gün daha da katlandigini söyledi.
Olayin olus nedeni ile ilgili ilginç iddialarda bulunan acili anne, oglunun sadece bir kizi severek evlendigi için bu durumu hazmedemeyen kizin amcasi tarafindan öldürüldügünü söyledi.
Ülger Demir’in, tiras olurken kursunlanarak öldürülen oglunun katili oldugu iddia edilen sahsa oglunu öldürmemesi karsiliginda 50 bin lira verdigini iddia etmesi ise dikkat çekti.
“Sadece bir kizi severek evlendigi için oglumu berber koltugunda öldürdüler”
Oglunun berber koltugunda canice öldürüldügünü söyleyen, bunlarin sadece bir kizi severek evlendigi için yapildigini vurgulayan acili anne Ülger Demir, “Oglum bir kizla evlendi. Kizi iki sene önce istedik vermediler. Sonra aradan iki yil geçti ve gelin kizi alin dediler. Gittik kizlarini aldik ama bize bu is olunca ’Gaziantep’ten göçün gidin, yoksa sizi vuracagiz’ dediler. 25 gün önce de oglum berberde tiras olurken esi aramis. Neredesin demis. Oglum da tiras oluyorum demis. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra da gelip berberi taramislar. Oglumu sirtindan ve vücudunun pek çok yerinden vurdular. Oglumu öldürdüler” dedi.
“Benim oglum 3 aylik damatti, katilini bulun”
Oglunun katilinin gelinin amcasi oldugunu iddia eden ve 25 gündür bulanamadigini söyleyerek yetkililere seslenen acili anne, “Oglumun katili bulunsun. Olay olali 25 gün oldu ama oglumun katili hala bulunamadi. Yer yarildi da yerin dibine girdi sanki. Kimse bulamiyor bu katili. Benim oglum 3 aylik damatti. Ariyla, namusuyla gelin getirdim ben, her seyini aldim. Sonu böyle oldu. Yetkililerden yardim istiyorum. Bize yardim etsinler. Kizin amcasi, yegeni benim oglumla evlenmis diye kin etmis. Onun öldürdügü iddia ediliyor. Kizin ailesi de bulmaya çalisiyor ama onlar da bulamadi hala” ifadelerini kullandi.
“Dünyam basima yikildi, ben de oglumla beraber öldüm”
Oglunun kaybetmenin acisiyla dünyanin basina yakildigini ifade ederek göz yasi döken Ülger Demir, “Benim oglum öldü, dünyam basima yikildi. Ben 25 gündür yerin dibindeyim. Oglum öldü, ben de onunla beraber öldüm. Beter bir haldeyim, evimin yigidi gitti. En kiymetlim, en küçük oglum öldürüldü” seklinde konustu.
“Oglumu öldürmesin diye 50 bin lira para verdim”
Katil zanlisi oldugu iddia edilen gelininin amcasinin dügün döneminde oglunu öldürmemek için kendisinden 60 bin lira para istedigini ve bu paranin 50 bin lirasin verdigini de iddia eden gözü yasli anne, “Oglumun katilinin yakalanmasini istiyorum. Günlerdir bulunamadi. Ben bu sahsin bir an önce yakalanarak hak ettigi cezayi almasini istiyorum. Bu sahis oglum o kizla evlenince bizi tehdit etmeye basladi.
Oglunu öldürecegim dedi.
Oglumu öldürmeme karsiliginda benden 60 bin lira para istedi. Ben de 50 bin lira verdim, 10 bin lira daha verecektim ama buna ragmen oglumu öldürdü. Lütfen bize yardim edin” diye konustu.
